Hae Pikalaina Netistä Nopeasti – Parhaat Lainapaikat

August 2nd, 2012 | Posted in pikalaina | by

Tarvitsetko pikaisesti pikalainaa? Olemme helpottaneet tilannettasi! Alla näet parhaat pikalainapaikat Suomessa! Hae pikalainaa vain luotettavilta yrityksiltä, mielellään näiltä, jotka näet meidän listassamme. Muuten saatat joutua liian korkeiden korkojen ja ankarien, jopa törkeiden piilomaksujen uhriksi. Riippumatta siitä, minkä suuruista pikalainaa olet hakemassa, löydät itsellesi varmasti sopivan ehdokkaan lyhyestä mutta yksinkertaisesta listastamme, jonka löydät suoraan alapuolelta.

 ota pikavippi arjen hätätarpeeseen tai hemmotteluun

Pikalaina – Mistä halvinta pikalainaa? TOP 5

Tässä listassa näet Suomen viisi parasta pikaluottopaikkaa. Hae lainaa näistä paikoista, niin vältyt varmasti huijauksilta, kuten mainitsemmikin yläpuolella.

 

1. Vivus (Ilmainen Pikavippi)

Vivuksen ensimmäisen lainan korko on 0%, joten se on selvästikin halvin mahdollinen vaihtoehto. Tarvitset ikää vain 20 vuotta, jotta voit lainata Vivukselta. Jos olet alle 20, tai olet jo käyttänyt tarjouksen, tai sitten tarvitset enemmän lainaa, katso alapuolelle. Muuten, Vivus on paras vaihtoehtosi. Lainasummina siis on 50 – 1000 euroa. Tämän lisäksi Vivus on luotettava, TVstäkin tuttu lainayhtiö, joten et taatusti joudu kikkailujen uhriksi lainatessasi rahaa Vivukselta. Hae pikalaina täältä!

 

2. Euroloan

Euroloanin ikäraja on vain 18v. Pikalainan korko ei saata olla ilmainen, mutta se on silti markkinoiden ehdottomasti alhaisimmasta päästä 50-2000 euron lainoissa. Sen lisäksi Euroloanin hyviin puoliin sisältyy se, että saat valita takaisinmaksun joko yhtenä könttinä tai erissä. Euroloanilta lainaaminen on muutenkin joustavaa, sillä voit itse valita takaisinmaksuajan lisäksi myös sentilleen summan, jonka haluat lainata. Jos takaisinmaksusi viivästyy, ovat asiat helppo selvittää Euroloanin hyvän asiakaspalvelun avulla. Lainan saamiseksi vaaditaan, että sinulla on luottotiedot kunnossa, mutta et tarvitse esim. vakuuksia tai takaajia. Hae Pikalaina Euroloanilta tästä linkistä.

 

3. Nopsalaina

Nopsalainan hakemukset käsitellään viidessätoista minuutissa! Tämä siis todellakin on sanna mukaisesti Pikalaina. Nopsalaina on kulutusluotto, laina maksetaan takaisin kuukausierissä ja lainasummat ovat 1000-6000 euroa. Vakuuksia ei tarvita, mutta jonkinlainen tulonlähde sinulla tulee kuitenkin olla. Nospalainan vuosikorot ovat alhaiset, ja mitä enemmän lainaat, senhalvemmaksi se sinulle tulee. Nopsalainaan kannattaa ehdottomasti tutustua, jos olet yli 20-vuotias Suomen kansalainen. Siirry Nopsalainan sivuille tästä.

 

4. Halens Yksityislainat

Täysin 100% piilomaksuton Halens-pikalaina on yksi Suomen luotettavimmista lainoista. Pikalaina on vakuudeton, suuruudeltaan 100-3000 euroa. Halenssin korot ovat alhaiset ja erityisesti asiakaspalvelu on loistava, olit sitten ottamassa lainaa tai haluasit esim. lykätä takaisinmaksua. Jos täytät Halenssin ehdot, suosittelemme ehdottomasti lainan hakemista heiltä. Lue lisää täältä!

 

5. LHV-Luotto

LHV:n kulutusluottoa myönnetään kaikille ehdot täyttäville yli 18-vuotiaille Suomen kansalaisille. LHV on listassamme viimeisin, mutta lista ei ole välttämättä paremmuusjärjestyksessä, riippuen lainatarpeistasi. LHV:n pikalaina on 1000 – 6000 euroa, mikä on maksettava takaisin 1-3 vuoden kuluessa. Tähänkään lainaan ei vaadita takaajia. Lainan kiinteä vuosikorko on noin 9-14%. LHV on yksi luotettavimmista lainayrityksistä, joka on ollut toiminnassa jo yli kymmenen vuotta, joka on tällä alalla kauan, sillä pikalainat rantautuivat suomeen vasta 2000-luvun alussa. Hae pikalainaa täältä.

 

Source: Pikavippi

Yläpuolella olivat siis Suomen viisi parasta vaihtoehtoa, mikäli sinun tarvitsee ottaa pikaluottoa tai vippiä. Mutta etkö ole vielä aivan varma, kannattaako sinun oikeasti ottaa pikalainaa? Kannattaa lukea aiempi blogikirjoituksemme täällä. Kuitenkin, hake’essasi lainaa suositelluilta lainayrityksiltä, takaat sen, että saat markkinoiden halvinta lainaa ja parasta palvelua!

Toivottavasti Pikavippivertailumme auttoi sinua lainaamisessasi.