Pikalaina – Asiaa aiheesta

April 9th, 2012 | Posted in pikalaina | by

Riippumatta siitä, mikä oma taloudellinen asema sattuu olemaan, me kaikki törmääämme ajoittain ongelmiin, jossa tarvitsemme hieman ylimääräistä rahaa – eli siis tarvitsemme lainaa tai pikavippiä. Niille, joilla on hyvä luotto, on helppoa mennä pankkiin ja allekirjoittaa papereita saadakseen rahat. Niille meistä, joilla on huono luotto, meidän täytyy etsiä muualta ja yksi parhaista vaihtoehdoista, joka on avoinna meille on pikalaina. Mitkä ovat asioita, jotka sinun täytyy tietää tämän tyyppisestä lainasta ja mistä löydät tänään sinulle sopivan lainan?

Mitä ovat Pikalainat?

Ensinnäkin, sinun pitäisi ymmärtää, että pikalainat eivät ole pitkäaikaisia lainoja. Useimmissa tapauksissa niitä on tarkoitus käyttää hätätilanteessa rahoittamiseen joka on tarpeen saada esim. palkkapäivien välissä. Itse asiassa pikalainojen ehdot usein tekevät niistä erittäin epäedullisia millekään pitkäaikaiselle käytölle. Jos et pysty maksamaan lainaa takaisin sovitussa ajassa, tulevat todennäköisesti korkeat korot ja seuraamukset, jotka on hyvin vaikea maksaa takaisin ollenkaan. Kyllä, sinulla on mahdollisuus maksaa takaisin yliajassa, mutta on parempi maksaa lainan ehtojen mukaisesti, eli tulee maksaa takaisin nopeasti.

On myös tärkeää huomata, että on olemassa eri tapoja, joilla voit hakea ja saada käteisennakkoa lainaan jota tarvitset. On enemmän kuin todennäköistä, että on toimipisteitä paikallisessa alueella, jotka voivat antaa sinulle tällaista lainaa etukäteen, mutta on paljon helpompaa hakea näitä lainoja internetissä. Varmista, että olet lukenut lainaehdot erittäin huolellisesti, jotta tiedät mitä olet allekirjoittamassa. Yleensä on tarpeen vain, että on pankkitili ja todiste siitä, että olet työssä.

Kun haet lainaa, sinun on hyvä tietää, että saat yleensä rahat käteen 24 tunnin kuluessa, ja yleensä ei ole luottotarkastuksia. Yksi vaihtoehdoista, joita tarjoavat monet pikalainayhtiöt on, että rahat lähetetään nimelläsi. Saattaa olla myös mahdollisuus että rahat talletetaan pankkitilillesi suoraan mutta huomaa, että se voi kestää muutaman päivän pankista riippuen.

Pikalainat – Hyödyt ja haitat

Pikalainat ovat lyhytaikaisia ??vakuudettomia lainoja, joita myönnetään lainanottajille palkkaa vastaan. Se on välitön laina, joka annetaan uskossa, että lainanottaja pystyy maksamaan takaisin rahat ajoissa. Vaikka se ratkaisee välittömän käteisen vaatimukset eri henkilöille, jotka tarvitsevat rahaa, pikalainoissa voi olla riski, koska se on maksettava takaisin hyvin lyhyen ajan kuluessa. Lainanottajan täytyy esittää edellisen ja nykyisen työpaikan tiedot. Vertailun vuoksi, pitkän aikavälin lainat ovat suositeltavia, koska ne ovat turvallisia ja ne voidaan maksaa pidemmän ajan kuluessa. Katsotaanpa joitakin etuja ja haittoja pikalainoissa: –

Plussat pikalainoissa

 • – Voidaan antaa lainanottajille, joilla on huono luottohistoria, ei luottoa tai aiempi taloudellinen epävakaisuus
 • – Käteisellä lainat lyhyellä varoitusajalla
 • – Todistus työpaikasta ja takuu
 • – Välittömästi käteisellä apua tarvitseville
 • – Vähän paperisotaa käteislainahakemuksessa
 • – Talletuksen pankkiin lyhyessä ajassa

Miinukset

 • – Koska se on pikalaina, yleensä käteisen lainan määrä on erittäin alhainen
 • – Ei ole suositeltavaa lainata suurta summaa, koska rahat täytyy maksaa takaisin kahden viikon kuluessa
 • – Rahan takaisinmaksu voi olla suuri osa kuukausipalkasta
 • – Voi vaikuttaa yksilön luottokelpoisuuteen jos lainattua summaa ei makseta ajoissa
 • – Korot voi lähes kaksin-tai kolminkertaistua lyhyessä ajassa

On suositeltavaa,että rahaa tarvitsevien henkilöiden tai ennen pikalainan ottoa on puhua taloudellisen neuvonantajan kanssa. Nämä lainat ovat erittäin riskialttiita luonteeltaan ja voivat tulla taakaksi lainanottajalle. Mitä alhaisemmat korot ovat, sitä helpompi heidän on maksaa takaisin. Pitää tehdä hyvä päätös, mistä otat pikalainaa, sillä kun teet sitoumuksen, lainattu summa on maksettava takaisin lyhyessä ajassa. Muista lukea kaikki ehdot huolellisesti. Kysy taloudelliselta neuvonantajalta, jos et pysty ymmärtämään pikalainan ehtoja, koska ne saattavat olla hyvin monimutkaisia.

Kaikki yli 18-vuotiaat voivat hakea pikalainaa jos heillä on säännölliset tulot. Eri luotonantajat vaativat erilaisia ??perusteita siitä, mitä ne pitävät säännöllisinä tuloina, mutta useimmat lainaavat työssäkäyville ja säännöllisten etuuksien saajille. Yksityisyrittäjäasiakkaat saattavat myös tulla huomioon.

Korot ja maksut vaihtelevat myös, mutta voit odottaa maksaa korkeampia korkoja, verrattuna siihen, mitä korot voi olla suurten pankkien tai muiden lainanantajien lainoissa. Mutta vaikka sinulla on puhdas luottohistoria, niin pankin halu antaa sinulle pieni, lyhytaikainen laina ovat minimaaliset.

Kun otat pikalainan sitoudut lainaehtoihin ja se myös varmistaa, että ymmärrät mitä nuo ehdot ovat.
Muista, lainata vastuullisesti ja maksaa takaisin ajoissa!

Hyödyllisiä linkkejä aiheesta;